Text home

#PentruCaAsaSpunEu

Jumatate dintre cei care sufera de hipertensiune arteriala nu stiu ca au aceasta afectiune! Cand ti-ai verificat tensiunea arteriala? Dar parintii tai?

Iti amintesti cum parintii spuneau mereu ce sa faci, pentru binele tau? Acum este vremea sa faci la fel.

Spune-le parintilor si celor dragi sa mearga sa isi masoare tensiunea arteriala. Acum e randul tau sa le spui “Pentru ca asa spun eu!”

Formam comunitati mai informate, mai sanatoase

Cu totii ne dorim o Romanie mai sanatoasa iar aceasta incepe cu romani mai bine informati, mai preocupati de propria sanatate si de a celor din jur. Hipertensiunea arteriala poate fi depistata printr-o simpla măsurare a tensiunii arteriale, iar diagnosticarea din timp a acestei afectiuni previne instalarea afectiunilor severe ce pot fi cauzate.

Ducem mesajele de preventie aproape de public, intr-o manieră atractiva si convingatoare. Din 2020 il avem alaturi, pentru a intari mesajele medicilor cardiologi, pe dl. Mircea Lucescu.

Anul acesta ne bucurăm sa colaboram cu inca 5 personalitati. Virgil Iantu, Vizante, Adrian Despot, Ana Radu, Gabriel Radu si dr. Ana-Maria Vintilă si-au jucat propriul personaj. Ei au dat viata, mai in gluma, mai in serios, procesului de descoperire si invatare pe care dorim sa il trezim fiecarui roman caruia ne adresam, cu ajutorul ambasadorilor.

“Masoara-ti tensiunea arteriala si spune si celor dragi sa faca la fel. Tine legatura cu medicul si respecta intocmai ce ti-a prescris!” sunt pasii de preventie care pot tine tensiunea sub control iar urmarile severe departe.

O campanie de informare si constientizare asupra hipertensiunii arteriale, dezvoltata de catre Societatea Romana de Cardiologie.