Iti amintesti cum parintii iti spuneau ce sa faci?
Trimite un e-CARD
E timpul sa afli cum sa ii convingi!
INTRA PE FACEBOOK

#PentruCaAsaSpunEu

Jumatate dintre cei care sufera de hipertensiune arteriala nu stiu ca au aceasta afectiune! Cand ti-ai verificat tensiunea arteriala? Dar parintii tai?

Iti amintesti cum parintii spuneau mereu ce sa faci, pentru binele tau? Acum este vremea sa faci la fel.

Spune-le parintilor si celor dragi sa mearga sa isi masoare tensiunea arteriala. Acum e randul tau sa le spui "Pentru ca asa spun eu!"

Citeste

Hipertensiunea arteriala si sportul

Cititi despre cand si cum sportul ajuta in reglarea valorilor tensionale pentru a creste preventia afectiunilor cardiovasculare in materialul redactat de: Dr. Diana Andronache, Dr. Grigore Mihai, Dr. Adrian Giuca, Dr. Elisabeta Badila Prescurtari HTA = hipertensiune arteriala TA = tensiune arteriala TAS = tensiune arteriala sistolica TAD = tensiune arteriala diastolica 1. Cat de […]

Citeste mai mult

29 septembrie – Ziua Mondială a Inimii

Bolile cardiovasculare sunt, în România, un ucigaș mai feroce decât cancerul, dar, paradoxal, mai puțin temut. De 3 ori mai mulți români mor din cauza bolilor cardiovasculare decât de cancer, 60% dintre decesele din fiecare an datorându-se acestor afecțiuni. Cu toate acestea, nivelul de informare și, în consecință, de acțiune și tratament, continuă să fie […]

Citeste mai mult
O campanie de informare si constientizare asupra hipertensiunii arteriale, dezvoltata de catre Societatea Romana de Cardiologie.