Iti amintesti cum parintii iti spuneau ce sa faci?
Trimite un e-CARD
E timpul sa afli cum sa ii convingi!
INTRA PE FACEBOOK

#PentruCaAsaSpunEu

Jumatate dintre cei care sufera de hipertensiune arteriala nu stiu ca au aceasta afectiune! Cand ti-ai verificat tensiunea arteriala? Dar parintii tai?

Iti amintesti cum parintii spuneau mereu ce sa faci, pentru binele tau? Acum este vremea sa faci la fel.

Spune-le parintilor si celor dragi sa mearga sa isi masoare tensiunea arteriala. Acum e randul tau sa le spui "Pentru ca asa spun eu!"

Citeste

E adevărat că durerile în ceafă sunt un semn că a crescut tensiunea arterială?

,,De cele mai multe ori nu este adevărat. Una din cauzele cefaleei (durerea de cap) este într-adevăr hipertensiunea arterială, dar durerile apar mult mai rar în zona occipitală, de obicei apar în zona frontală și apar rar la valori mari ale tensiunii arteriale”. A raspuns Prof Dr Dragos Vinereanu in interviul realizat de Videomedicina.ro. Materialul […]

Citeste mai mult

Hipertensiunea arteriala si sportul

Cititi despre cand si cum sportul ajuta in reglarea valorilor tensionale pentru a creste preventia afectiunilor cardiovasculare in materialul redactat de: Dr. Diana Andronache, Dr. Grigore Mihai, Dr. Adrian Giuca, Dr. Elisabeta Badila Prescurtari HTA = hipertensiune arteriala TA = tensiune arteriala TAS = tensiune arteriala sistolica TAD = tensiune arteriala diastolica 1. Cat de […]

Citeste mai mult
O campanie de informare si constientizare asupra hipertensiunii arteriale, dezvoltata de catre Societatea Romana de Cardiologie.