Proiect educational de informare si comunicare pentru sanatate destinat elevilor de liceu din Municipiul Bucuresti, derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti

Inscriere in concurs

Exercițiul de comunicare pe care vi-l propunem se concretizeaza din partea voastra intr-un proiect cu 4 componente. Formularul de inscriere are 4 campuri separate de completat, astfel:

  1. Descrierea generala a ceea ce doriti sa faceti, adresata cui si cu ce scop (doar aceasta si afisul mentionat la pct 4 vor fi publice)
  2. Descrierea mai in detaliu a publicului / grupului tinta caruia doriti sa i va adresati (in asa fel incat sa vedem ca ati depus un efort pentru a-l intelege si v-ati pus problema asupra nevoii acestor oameni de informare despre hipertensiune)
  3. Un plan de actiune pentru ceea ce v-ati propus sa faceti (o lista de lucruri de facut n pregatirea, in desfasurarea proiectului, ce urmariti dupa ncheierea activitatii. Aceasta ne arata noua in primul rand ca ati gandit cu adevarat actiunea de informare, iar apoi vom vedea unde anume ajutorul nostru va poate fi de folos pentru implementarea cu impact a actiunii respective)
  4. Un material vizual (tip afis, realizat prin orice tehnica, pe calculator sau manual. Detalii în pdf-urile din pagina Bibliotecă)

Atentie – nu se solicita o propunere ampla (ar fi maxim 1-2 pagini in total), este un exercitiu de idei si va incurajam sa ne scrieti cu pareri, intrebari la educatie@pentrucaasaspuneu.ro. Puteti verifica si imbunatati impreuna cu noi actiunile pe care vi le propuneti, discutam despre publicul la care v-ati gandit, cautam raspunsuri pentru intrebarile voastre. Noi suntem aici sa va sprijinim cu drag!

Sunt invalidate doar proiectele care folosesc elemente fara drepturi de autor. Este posibil sa fiti rugati sa mai adaugati informatii pentru descriere, public tinta sau plan de actiuni inainte de validare, daca aceste campuri contin prea putina informatie.

Autor:

Alti autori (optional - in cazul in care ati lucrat in echipa si sunt mai multi autori):

Clasa:

Liceu:

Email:

Telefon:

DESCRIEREA PROIECTULUI

Aceasta descriere va fi publica, alaturi de proiectul grafic, pe pagina de Facebook "Masoara-ti tensiunea arteriala" si va putea fi votata.

CUI I SE ADRESEAZA ACTIUNEA DE COMUNICARE

max. 1000 caractere

max. 500 caractere

max. 1000 caractere

ACTIUNI SI INSTRUMENTE DE COMUNICARE

min. 2000, max. 6000 caractere

MATERIAL GRAFIC DE INFORMARE

Incarcati aici vizualul pregatit pentru actiunea de informare la care v-ati gandit.

(Fisierul trebuie salvat jpg si nu poate avea mai mult de 5 MB)

Am 18 ani impliniti       /       Nu am 18 ani impliniti

Confirm ca in elaborarea proiectului nu au fost utilizate elemente grafice sau fotografii fara drepturi de autor

Da, am citit regulamentul concursului si sunt de acord cu acesta. Daca nu ati citit regulamentul concursului, acesta este disponibil aici.

Va rugam sa incarcati aici poza declaratiei pe proprie raspundere prin care sunteti de acord cu cele de mai sus, dupa ce ati semnat-o. Modelul declaratiei este disponibil aici

Va multumim pentru energie si imaginatie! Nu ezitati sa tineti aproape resursele din Biblioteca proiectului si sa solicitati suport la adresa educatie@pentrucaasaspuneu.ro

O campanie de informare si constientizare asupra hipertensiunii arteriale, dezvoltata de catre Societatea Romana de Cardiologie.

Proiect realizat cu sprijinul: